2013 m. gruodžio 27 d., penktadienis

Langai sumontuoti

Langų gamintojams beveik nevėluojant (1 sav. nesiskaito) sulaukėme skambučio, kad langai jau pagaminti.

Buvo išties smagu dalyvauti langų montavime, nes namo dėžutė įgavo namo pojūtį. Langų montavimas praėjo be didesnių problemų, buvo tik vienas nesklandumas su garo difuzine plėvele. 

Tas nesklandumas yra, jog plėvelė sunkiai lipo prie tiek lango, tiek sienos paviršiaus dėl minusinės aplinkos temperatūros (montavom, kai dar žiema buvo panaši į žiemą). Langų montuotojai iškart puolė siūlyti brangesnę geriau limpančią plėvelę, bet tokį jų siūlymą atmetėme kaip profesionalų, ypač kai jie žino kas jų laukia iš anksto, o kliento neperspėja. 

Taigi tokie vaizdai užfiksuoti montavimo metu:


O čia galima matyti tris kambarius, bent mes jau juos matom :)





Ir apipurškus montavimo putomis:
Įėjimo durys




 Štai taip laikinai "įstiklinom" garažo duris...


... ir garažo vartus.

P.S. For fun. Google'as patobulino nuotrauką:

17 komentarų:

  1. kas langus gamino? kokios tech. savybes? kaina?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Langus gamino Skrema, tech. savybes galite surasti ankstesniame įraše "Langų pasirinkimas. Konkursas".
    Dėl asmeniniu priežasčių kainų neskelbiame, tačiau ankstesniame įraše minėjome, jog galutinės kainos nelabai skiriasi įvairių gamintojų. Užklauskit bet ko ir žinosite.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Seip idomu, kame pointas kainu nesakyt, kokios tos asmenines priezastys gali but, pinigai langams pirkti "juodi" ar kas? Nepiktai as, idomu tiesiog. Gi daugeliui besistatanciu vertinga info butu... Maniau blogai tam ir rasoni, kad savo patirtimi pasidalint..

    AtsakytiPanaikinti
  4. Cia lietuviu toks bruozas, posovietinis. Apie pinigus ir kainas nekalbet :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. ne visu lietuviu, o sito konkretaus blogo. kiti blogai draugiskesni ir matyt neserga visokiom ligom :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. kam plevele iskart reikejo klijuot? nebutu buve paprasciau ir be problemu ja suklijuot darant vidaus ir isores apdaila?

    AtsakytiPanaikinti
  7. Namas su langais jau tikras namas. Ar putas angokraščiuose iš lauko paslėpėt nuo saulės? Kokia namo apdaila bus? Ir įdomu kaip tokiu atveju kaip jūsų angokraščiai užsitaisys iš lauko.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Maža pastabėlė, bet ne dėl langų, o dėl poliuretano putų, kuriomis šiltinote fasadą. Kuo skubiau uždenkite išsikišusias dalis, nes nuo UV spindulių sudūlės. Jei neuždengsite, pavasarį turėsite problemų.
    Sėkmės

    AtsakytiPanaikinti
  9. geriau galejote langus pasirinkti is www.domuslangai.lt tikrai geros kainos.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Manau, kad langų montuotojai tikrai iš karto turėjo perspėti, kad prei minusinės temperatūros langai montuojasi sunkiau ir reikia kitokių medžiagų. Bet kita vertus, rezultatas tikrai džiuginantis.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Nusimato labai puikus projektas, laukiam galutinio projekto, o dar iki jo ir daug vidinių darbų blogų.
    angaro vartai

    AtsakytiPanaikinti
  12. Tikrai atrodo geras projektas. Įdomu kokia garažo vartai kaina bus. Laukiam pabaigos.

    AtsakytiPanaikinti
  13. Turbūt aliuminiai profiliai bent renkatis langus yra geresnis pasirinkimas nei medžio. Ar vis gi klystu?

    AtsakytiPanaikinti
  14. Mikroautobusų nuoma pasakojimai apie įkvepiančias, tikrąsias svajonių keliones. Mažai tikėtini atradimai, kurie sukuria įspūdžius visam gyvenimui. Vietinių žmonių pramogos ir nostalgiška gamta, galite pasijusti, kad kelionė pavyko. Gyvenant netoli vietos gyventojų atrandama naujų pramogų ir kelionė tampa kupina spontaniškų akimirkų. Mikroautobusų nuoma šventėms, ekskursijai papildo kasdienybę. Svarbu nepasimesti tarp daugybės pasiūlymų ir pasirinkti pramogas tiek pavojingas, kokias ir nusprendėte išbandyti kelionėje. Atnaujinus paprastą požiūrį į keliones ir atrandant įgūdžius, kurie lavina asmeninius sugebėjimus.

    AtsakytiPanaikinti
  15. o negalvojate vietomis plėvelės klijuoti? man taip gražu.. ypatingai iš vonios kambario ir funkcionalu. pasidairykit kas nežinot apie ką kalbu stiklospalvos.lt

    AtsakytiPanaikinti