2013 m. gegužės 26 d., sekmadienis

Tęsiam darbus. Sienos.

Kaip ilgai užtruko pavasariui pasirodyti šiais metais, taip ir mums užtruko pradėti šių metų darbus. Po ilgų diskusijų kuo mūryti namą ir netrumpų mūrininkų paieškų darbai pagaliau prasidėjo.

Galų gale nusprendėm mūryti keraminiais blokeliais. Prieš savaitę jau buvo atvežti visi sienoms reikalingi blokeliai ir plytos.


Vienas pagrindinių klausimų prieš pradedant mūryti buvo vandens nebuvimas. Gręžinio, be abejo, dar neturim, o didėlį kiekį vandens neprivežiosi. Kaimynas patarė iškasti šulinį. Susimetę su gretimai planuojančiu statyti kitu kaimynu, ant sklypų ribos iškasėm šulinką.


Sprendimas tikrai neblogas, tačiau teko dar ir jo valymu užsiimti. Po kasimo buvo prisikaupė daug dumblo. Kaip bebūtų šulinys jau yra ir švarus, tad vandens klausimas išspręstas.

Pirmadienį prasidėjo darbai. Statybininkai kolkas džiūgina savo greičiu ir kokybe. Surado šiek tiek broko mūsų padarytuose pamatuose, tačiau viskas taisoma ir problemų nekelia. Po vienos savaitės jau priartėjom prie sąramų, kurias liesim vietoje. Klojiniai jiems bus daromi kitą savaitę.



Na ir prieš ir po nuotraukos:
Prieš
Po

1 komentaras:

  1. Kokios firmos keramikinius blokelius pirkote ir kokiomis kainomis uz kuba mokejote? 25 cm storio? :)

    AtsakytiPanaikinti